مشکل ریزش مو، یکی از مسائل رایج این روزهای بانوان و آقایان است. امروزه راههای زیادی برای جلوگیری از ریزش مو و احیای دوباره موها وجود دارد. برای جبران موهای از دست رفته، بسیاری به کاشت مو، همچنین کاشت ریش و سبیل روی میآورند؛ اما کاشت مو تنها روش برای بازگرداندن موها و زیبایی از دست رفته نیست و روشهای مختلف دیگری مانند مزوتراپی و PRP نیز وجود دارند که علاوه بر مؤثر بودن، کم هزینه و کم دردسر هستند. در ادامه قصد داریم به مقایسه دو روش بسیار رایج یعنی روشهای کاشت مو و مزوتراپی بپردازیم.
کاشت مو
کاشت مو روشی است که در آن طی یک جراحی ساده، مو از بخشهایی مانند پشت سر که به صورت ژنتیکی در برابر طاسی مقاوم هستند، به بخش مورد نظر منتقل میشود. در روش کاشت مو، محل دریافت کننده میتواند پوست سر، ابرو، ریش و سبیل باشد. امروزه کاشت مو به روشهای مختلفی مانند FUT، SUT و FIT انجام میشود؛ استفاده هرکدام از این روشها برای کاشت ریش و سبیل و ناحیه پوست سر، با نظر پزشک و مشکل بیمار تعیین میشود.
مزوتراپی
مزوتراپی یک روش درمانی برای کاهش ریزش مو و رشد مجدد مو است که ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و تمام مواد مورد نیاز مو، به پوست سر تزریق میشود. این مایع کمک میکند تا موهای نازک، ضخیم شوند، همچنین ریزش مو را متوقف و موها را قوی و درخشان میکند. در خصوص مو صورت در آقایان نیز باید گفت در صورت کم حجمی، رشد نامنظم موها و ریزش آنها نیازی نیست فورا به سراغ کاشت ریش و سبیل بروید؛ در بسیاری از موارد، با انجام مزوتراپی بهراحتی میتوانید با هزینهای بسیار کمتر، کمحجمی و ریزش موهای صورت را درمان کنید.
مقایسه کاشت مو و مزوتراپی
کاشت مو یا مزوتراپی، کدام یک بهتر است؟ در پاسخ به سوال، نکتهای که باید دقت کنیم این است که هر روش درمانی، برای محقق کردن هدفی خاص با توجه به شرایط بیمار انجام میشود. با توجه به این نکته، در ادامه به مقایسه برخی از ویژگیها و شرایط هر دو روش خواهیم پرداخت.
• پیش از هر اقدامی، باید مشکل شما توسط یک پزشک حاذق بررسی شود. با توجه به شرایط شما پزشک تشخیص میدهد که عمل کاشت مو یا مزوتراپی را انجام دهید. در صورتی که مشکل ریزش موی شما در ارتباط با مواد معدنی و سایر مواد مغذی مربوط به بدن نباشد، مانند شرایطی که ریزش مو و طاسی ژنتیکی است، مزوتراپی تاثیر چندانی نخواهد داشت.
• برای انجام روش مزوتراپی باید بررسی شود که شما به حتی یک مورد از مواد به کار رفته در مایع تزریقی حساسیت نداشته باشید، در غیر این صورت نمیتوانید مزوتراپی را انجام دهید.
• مورد دیگر، مدت زمان انجام آنهاست. در روش مزوتراپی، شما با تشخیص پزشک و با توجه به شرایط آن باید بین ۴ تا ۸ جلسه آن را تکرار کنید؛ در مقابل برای انجام عمل کاشت مو، یک یا دو جلسه کافی است.
• هر کدام از این روشها دورهی نقاهت خود را دارند، اما دوره نقاهت عمل کاشت با توجه به جایگذاری فولیکولها و زخمهایی که در طول عمل بر پوست سر ایجاد شده است، طولانیتر خواهد بود. در دوران نقاهت روش کاشت، در صورتی که به خوبی به دستورات دکتر عمل نکنید، ممکن است مشکلاتی از قبیل عفونت یا خونریزی نیز رخ دهد.
بهترین کلینیک برای انجام مزوتراپی و کاشت مو
تا اینجا با روش کاشت مو و مزوتراپی آشنا شدیم و به مقایسه این دو روش پرداختیم. همانطور که پیش از این هم ذکر شد، برای رسیدن به نتیجه رضایت بخش، کمک گرفتن از یک پزشک حاذق برای انجام هر کدام از این روشها ضروری است. کلینیک نیل با وجود پزشکان مجرب، بروزترین تجهیزات، همینطور یک تیم با تجربه و متخصص یکی از بهترین کلینیکها، برای انجام هرکدام این درمانها است؛ این کلینیک با استفاده از پیشرفتهترین تکنولوژیهای روز دنیا، بهطور تخصصی خدمات کاشت مو، ابرو و سایر خدمات زیبایی را ارائه میدهد. هدف کلینیک نیل جلب رضایت مراجعه کنندگان و ارائه با کیفیتترین خدمات است. به همین منظور کلینیک نیل یک جلسه مشاوره رایگان آن را برای مراجعه کنندگان در نظر گرفته است تا با اطمینان بیشتر این کلینیک را برای کاشت مو یا هر گونه خدمات زیبایی دیگر انتخاب کنند. شما میتوانید با مراجعه به وبسایت کلینیک نیل برای دریافت مشاوره رایگان اقدام نمایید.