آیا شما هم خواستار یک لبخند زیبا هستید اما به خاطر دندان ها از دست رفته و جای خالی آن ها ، از این معیار زیبایی محروم شده اید ؟! خبر خوب این است که اگر با سیر تا پیاز جراحی ایمپلنت دندان آشنا شوید ، به راحتی می توانید به هدف خود برسید. در ادامه مطلب به بیانی ساده مهم ترین نکات در مورد فرایند کاشت دندان ، شده و می توانید پاسخ بسیاری از پرسش های خود را بدست آورید. پس مطالب را دنبال کنید.
مزایا ایمپلنت کردن دندان ها
واضح است که بخش های مختلف بدن عملکرد متفاوتی دارند اما با اینحال به هم مرتبط بوده و نقص در یک بخش می تواند بر عمل سایر نواحی نیز تاثیر بگذارد. به طور مثال اگر شما به خاطر نبود یک یا چند دندان نتوانید غذا را به درستی بجوید و مثلا مجبور به قورت دادن لقمه خود شوید ، در ادامه ، روند گوارش هم ممکن است با اختلال ایجاد شود. علاوه بر آن ممکن است شما به خاطر ظاهر نازیبا دندان هایتان از شرکت در اجتماع ، خودداری کنید چرا که اعتماد به نفس شما برای برقراری ارتباط با دیگران کاهش پیدا کرده است. تمام این مشکلات می تواند موقتی باشد ، اگر که تصمیم به انجام جراحی کاشت ایمپلنت بگیرید.
دیگر مزیت این ساختارها ، شباهت بسیار زیاد آن ها با دندان طبیعی است که منجر شده عملکرد آن ها نیز مشابه دندان طبیعی باشد. همچنین متریال استفاده شده در سازه ایمپلنت ها از جنسی است که با بدن سازگار بوده و منجر به پس زدن ایمپلنت نمی شود.
جراحی کاشت ایمپلنت چند مرحله دارد ؟
به طور معمول برای جایگذاری ایمپلنت در محل خالی از دندان ، پروسه درمان در چند مرحله انجام می شود. اولین مرحاه آماده سازی فک و قرار دادن پایه است. اگر در ناحیه هدف ، بافت استخوانی کافی وجود نداشته باشد ، برای این ه مشکلی در نگهداری پایه ایمپلنت به وجود نیاید ، از تکنیک پیوند بافت استخوانی بهره گرفته می شود. در مرحله بعدی ، زمانی که بستر به طور کامل آماده شد ، ادامه پروسه به انجام رسیده و باقی ساختار ایمپلنت در محل قرار می گیرد. اگر در مورد بیهوشی نیز سوال دارید ، بسته به تشخیص متخصص نوع موضعی یا عمومی آن برای شما اعمال می گردد. در هر صورت این امر به شما کمک می کند تا متحمل درد و ناراحتی حین انجام پروسه نشوید.
نکته ای که در این زمینه باشد به آن توجه کنید ، انتخاب یک دکتر خوب برای انجام پروسه است. متخصصی که انتخاب می کنید باید با هر نوع تکنیک موجود در جراحی ایمپلنت دندان آشنا باشد و فرایند را بدون خطا به انجام برساند. برای آشنا شدن با متخصص متبحر جراحی ایمپلنت در شهر تهران ، بر روی لینک ، کلیک کنید.
آیا ایمپلنت کردن دندان ترس دارد ؟
بیایید قبول کنیم که همه ما از دندانپزشکی و روندهای درمانی آن کمی ترس داریم. اما در برخی افراد این میزان ترس به طور غیر منطقی بالا می رود. در مواردی دیده شده به خاطر این ترس ، فرد از انجام پروسه منصرف شده است. در حال حاضر با وجود متدهای پیشرفته ، چنین امری منطقی به نظر نمی رسد. به این خاطر که پزشک تمام تدابیر لازم برای ایمنی پروسه و حفظ سلامت فرد به انجام می رساند.
پس نیازی نیست برای ایمپلنت کردن دندان ها ترس و استرس را به خود راه بدهید. فقط کافیست یک متخصص مطمئن را انتخاب کنید و به توصیه های او عمل نمایید . بدین ترتیب با یک نتیجه مثبت ، فرایند به پایان رسیده و شما به یک نتیجه عالی دست پیدا می کنید.
همه ما می توانیم جراحی کاشت دندان را انجام دهیم؟
در شرایط عادی ، این پروسه برای اکثر افرادی که به هر دلیلی دندان از دست رفته دارند ، انجام پذیر است. مگر این که شخص به یک بیماری خاص مبتلا باشد. در این وضعیت هم ، لازم است این موضوع با پزشک در میان گذاشته شود و ایشان از بعد تخصصی ، به مسئله بپردازد ؛ زیرا در مواردی می توان با کنترل بیماری ، پروسه را به انجام رساند.
سخن پایانی
فرقی نمی کند یکی از دندان هایتان یا تعدادی از آن ها را ازدست داده اید ؛ تفاوتی ندارد که جای خالی دندان ها کنار هم دیگر هستند یا با فاصله از هم قرار دارند. در هر مورد شما می توانید به کمک ساختارهای ایمپلنت ، جای خالی آن ها را پر کنید. اما یادتان باشد قبل از هر کاری ، بهترین دکتر را انتخاب کرده ، نسبت به پروسه آگاهی کسب کنید و هر نکته و توصیه ای که لازم است را به درست رعایت نمایید.
منبع : دکتر امیر محمدی