ثبت شرکت در دبی و نکات مهم درباره آن
ممکن است این سوال برایتان پیش آید که اصلا چه لزومی به ثبت شرکت در دبی وجود دارد؟
در پاسخ باید گفت که این شهر به دلیل برخورداری از چشم انداز وسیع در حوزه تجارت و کسب و کار، سرمایه داران و تجار زیادی را به سوی خودش جلب می کند.
کشور امارات در زمینه های صنعت، فناوری، پزشکی، اقتصاد و… سرآمد بوده و از پتانسیل خوبی برای جذب و رشد سرمایه برخوردار است.
در این کشور بالغ بر 10 منطقه آزاد وجود دارد که هر کدام از آنها برای انجام فعالیت خاصی طراحی شده اند. راس الخیمه یکی از معروفترین این مناطق می باشد. به دلیل اهمیتی که این موضوع دارد لازم دانستیم که در این مقاله از ثبت شرکت در دبی بگوییم و نکات مهم مربوط به آن را بیان کنیم. در ادامه همراه ما باشید.
امارات متحده عربی
نفت و صنعت توریسم پایه های اقتصاد امارات را تشکیل می دهند. شرکت های بین المللی زیادی در این شیخ نشین فعال هستند. از اینرو ثبت شرکت در دبی برای غیر اماراتی ها فراهم است. برگذاری بزرگترین رویدادهای ورزشی، تجارت آزاد، ساخت و سازهای عظیم، ترانزیت کالا، نفت، و… دهه هاست که چرخ های اقتصاد امارات را با قدرت هرچه تمام تر به حرکت درآورده است. در حال حاضر اقتصاد های بزرگ دنیا از جمله آمریکا، عربستان، چین و… در این کشور در حال فعالیت تجاری هستند.
وضعیت اقتصادی و تجاری در دبی چگونه است؟
دبی مهمترین بندر و مهمترین مرکز تجارت در کشور امارات متحده عربی است. این کشور در طول سالیان متمادی تلاش کرده است تا به یک مرکز اقتصادی قوی و متنوع تبدیل شود. فناوری های سبز، فناوری اطلاعات، صنعت توریسم، فناوری های مالی و… از جمله موضوعاتی بوده اند که در طول این سالها به دقت مورد توجه قرار گرفته اند و به موفقیت های زیادی نیز دست یافته اند.
این کشور برای ایجاد مشاغل بین المللی نیز زیرساخت های متنوع و گسترده ای را ایجاد کرده است. به عنوان مثال هیچ گونه مالیات بر درآمد در این منطقه وجود ندارد و همین موضوع میتواند در نظر سرمایه گذاران به نکته ای مثبت تبدیل شود. نبود مالیات بر درآمد، نیز مزیت دیگری است که کشور امارات و شهر دبی را به یک مکان ایده آل برای سرمایه گذاری تبدیل نموده است. ثبت شرکت در دبی موضوعی جذاب و پر متقاضی است که ریشه این جذابیت از دلایلی که ذکر کردیم نشات می گیرد.
برای ثبت شرکت در دبی به چه مجوزهایی نیاز است؟
پیش از ثبت شرکت شما بایستی مجوز ثبت بگیرید. در حقیقت کسب مجوز مشخص می کند که آیا شما به شریک محلی نیازمند هستید و یا خیر. همچنین مجوز تعین کننده حرفه ای بودنِ تخصص شما است و کشور امارات با استناد به آن به شما اجازه فعالیت خواهد داد.
گفتنی است که برای بعضی از شراکت ها به شریک تجاری نیاز است. در این صورت 51 درصد سهام متعلق به کشور امارات و شریک محلی و 49 درصد سهام متعلق به مهاجران است.
اما برای مشاغلی که به شریک محلی نیازمند نیستند 100 درصد سهام به مهاجران تعلق خواهد داشت. و تنها یک فرد با تابعیت اماراتی به عنوان نماینده خدمات محلی معرفی خواهد شد. وی حتما بایستی در شرکت استخدام شود.همچنین در صورتی که قصد ثبت شرکت در عمان را دارید این مقاله در مورد عمان را مطلاعه فرمایید.
مدارک
برای ثبت شرکت در دبی به چه مدارکی نیاز است؟
- مدارک شناسایی مالک و شرکا ( این مدارک شامل شناسنامه، پاسپورت و… می باشد)
- اصل و کپی اساسنامه شرکت ( اساسنامه بایستی به زبان عربی ترجمه شود)
- BUSINESS PLAN ( ارائه طرح کسب و کار )
- پر نمودن فرم درخواست برای تاسیس شرکت
- ارائه گواهی مربوط به تمکن مالی ( سرمایه مورد نیاز شرکت با ارائه این گواهی قابل اثبات است)
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه ( الزامی است که مالک و شرکا سوء پیشینه نداشته باشند)
- ارائه اظهارنامه مالیاتی ( پیش از ثبت شرکت در دبی، مالیات باید به طور کامل پرداخت شده باشد)
- ارائه قبوض مربوط به آب و برق ( این قبوض آدرس دفتر کار را نشان می دهند)
- ارائه لیست کارکنان ( کارکنان شرکت بایستی مشخص شده باشند)
- ارائه مدارک مربوط به بیمه کارکنان شرکت
- لیست کارکنان مجموعه به همراه لیست پرداخت بیمه آنها
مراحل
ثبت شرکت در دبی چه مراحلی دارد؟
این مهم ( ثبت شرکت در دبی ) هم به تخصص و هم به تجربه و مهارت نیاز دارد. مراحل مختلف ثبت شرکت در دبی را در ادامه ذکر خواهیم کرد.
1 در ابتدا لازم است تا برای شرکت مورد نظر نام تعین کنید. بعد از آن باید با در نظر گرفتن قوانین بین المللی نوع آن را در یک دسته و یا گروه قرار دهید. (به عنوان مثال شرکت LEADER در دسته شرکت های گردشگری قرار می گیرد)
2 در ادامه باید اسناد و مدارک مورد نیاز را تهیه کنید ( این اسناد باید به زبان عربی و انگلیسی ترجمه شده باشند)
3 در مرحله بعد بایستی اسناد به اداره ثبت در کشور امارات فرستاده شوند و سپس تقاضانه شرکت نیز باید پر گردد.
4 باز کردن حساب در یکی از بانک های معتبر دبی مرحله بعدی می باشد. بعد از باز کردن حساب باید حداقل سرمایه برای تاسیس شرکت به حساب بانکی واریز گردد. گفتنی است که این سرمایه با توجه به نوع کمپانی تعیین می شود.
5 سپس لازم است تا مراجع محلی مرتبط تاییدیه های لازم را صادر نمایند. باید گفت که این تاییدیه ها با توجه به نوع شرکت متفاوت و متغیر هستند.
6 در مرحله آخر نیز بایستی مجوزهای لازم را اخذ نمایید. این مجوزها بسته به نوع کار از نهادها و سازمان های مختلفی دریافت خواهند شد. ( اجازه نامه های مربوط به گردشگری، اجازه نامه های واردات و صادرات و… بعضی از این مجوزها خواهند بود. )
ثبت شرکت در دبی و مهاجرت به کشور امارات
امارات کشوری است که در چند دهه اخیر رشد اقتصادی مثبتی را تجربه کرده است. این کشور با ایجاد روابط حسنه با بزرگترین غول های اقتصاد جهان در چندین سال گذشته توانسته موفقیت های منحصر به فردی را در این زمینه از آن خود کند. یک مزیت بزرگ ثبت شرکت در دبی این است که این مهم می تواند به روابط تجاری افراد و شرکت ها وسعت ببخشد و درهای زیادی را به روی سرمایه گذاران باز نماید. دبی شهری پیشرفته و البته گردشگر محور است. تمامی این موارد در کنار هم باعث شده اند که شرکت های نوپا در بخش های مختلف و مهم این شهر سرمایه گذاری کنند. این شهر به دلیل قابلیت های فوق العاده لقب یکی از مهاجرپذیر ترین شهر های دنیا را به خودش اختصاص داده است. البته مهاجرت به این کشور و این شهر به هیچ عنوان ساده نیست. کشور امارات قوانین سختگیرانه ای را در همین زمینه اعمال می کند. با وجود تمامی این تفاسیر ثبت شرکت در دبی یکی از بهترین و مطمئن ترین راه های مهاجرت به این کشور محسوب می شود. با ثبت شرکت در دبی شما و خانواده تان می توانید اقامت بگیرید.
ثبت شرکت در دبی قواعد خاص خودش را دارد. در این مقاله به اختصار به توضیح موارد مهم پرداختیم.