شما اینجا هستید

بخاری برقی فن دار یک دستگاه گرمایشی برقی است که دارای قطعه‌ای به نام فن برقی است. این قطعه در بخاری برقی‌های معمولی یا بدون فن وجود ندارد. بخاری برقی فن دار در کنار تمام ویژگی‌های مشترکی که با سایر بخاری‌های برقی دارد، دارای تمایز و تفاوت‌هایی هم هست. همین تفاوت‌ها باعث می‌شود که عده‌ای […]

بخاری برقی فن دار یک دستگاه گرمایشی برقی است که دارای قطعه‌ای به نام فن برقی است. این قطعه در بخاری برقی‌های معمولی یا بدون فن وجود ندارد. بخاری برقی فن دار در کنار تمام ویژگی‌های مشترکی که با سایر بخاری‌های برقی دارد، دارای تمایز و تفاوت‌هایی هم هست. همین تفاوت‌ها باعث می‌شود که عده‌ای بخاری یا هیتر برقی فن دار را به بخاری بدون فن ترجیح بدهند.

مزیت‌های بخاری برقی فن دار

بخاری برقی فن دار انرژی برق را به گرما تبدیل می‌کند. تولید و انتقال گرما در این دستگاه با کمک تکنولوژی جابجایی تابشی انجام می‌شود. این تکنولوژی کمک زیادی به تولید و پخش گرمای مناسب و یکنواخت در سراسر فضای اتاق یا محیط می‌کند. فن موجود در بخاری یا هیتر برقی کمک زیادی به انتقال و پخش گرمای تولید شده می‌کند.

این نوع بخاری از سیستم ایمنی بالایی برخوردار است. حتی نیازی نیست نگران افتادن یا واژگونی آن باشید چون در این صورت، بخاری خودبخود خاموش می شود. از طرفی، ترموستات به کار رفته در ساخت بخاری کمک زیادی به تنظیم حرارت و همچنین جلوگیری از گرم شدن بیش از حد دمای محیط می‌کند. یعنی اگر دمای محیط بیش از حد بالا برود، بخاری به طور خودکار خاموش می‌شود. به همین شکل، اگر دمای محیط یا اتاق خیلی پایین بیاید، بخاری به طور خودکار روشن می‌شود.

بخاری برقی فن دار یا بدون فن؟

بخاری برقی فن دار و بدون فن شباهت‌های زیادی با هم دارند. هر دوی این هیترها دارای سیستم گرمایشی قدرتمندی هستند و سطح ایمنی بالایی دارند. ترموستات و سنسور هوشمند قطع اوتوماتیک در هر دو مدل باعث بالا بردن سطح ایمنی آنها می‌شود. با این حال، فن موجود در بخاری فن دار باعث می‌شود تا این مدل هیتر گردش دمای بهتری در محیط ایجاد کند. به همین دلیل است که بخاری برقی فن‌دار تفاوت قیمت کوچکی با بخاری معمولی یا بدون فن دارد و قیمت آن بالاتر است. از جمله مزیت‌ها و ویژگی‌های مشترک بخاری برقی فن‌دار و معمولی عبارتند از:

  • قابلیت جابجایی
  • تولید گرما توسط سیستم تابشی و عدم تولید آلودگی گرمایشی
  • مقاومت و دوما بالا
  • برخورداری از ایمنی بالا و سنسور هوشمند قطع اضطراری

آبگرمکن برقی

آبگرمکن برقی یکی دیگر از دستگاه‌های گرمایشی برقی است که از انرژی برق گرما تولید می‌کند. این نوع آبگرمکن متفاوت از آبگرمکن گازی یا خورشیدی است. این نوع آبگرمکن از لحاظ مصرف برق و انرژی بسیار مقرون به صرفه است. این دستگاه مانند سایر آبگرمکن‌ها عمل می‌کند و از تمامی مزیت‌های آنها هم برخوردار است.

آبگرمکن‌های برقی در حالت کلی دارای دو مدل متفاوت هستند. این دو مدل عبارتند از :

  • آبگرمکن برقی دیواری
  • آبگرمکن برقی ایستاده

آبگرمکن برقی دیواری

این مدل آبگرمکن در ابعاد و اندازه‌ای کوچک تولید می‌شود و قابل نصب روی دیوار است. برعکس آبگرمکن‌های ایستاده، این مدل قابلیت جابجایی زیادی ندارد و به طور ثابت روی دیوار نصب می‌شود. انتخاب این مدل بنا به شرایط و فضای محیطی است که در آنجا استفاده می‌شود. به این معنی که اگر فضای زیادی برای جای دادن آبگرمکن وجود نداشته باشد، مدل دیواری بهترین انتخاب است.

از جمله ویژگی‌ها و مزیت‌های آبگرمکن برقی دیواری عبارتند از:

  • برخورداری از شیر اطمینان
  • بدنه محکم از جنس فلز مرغوب گالوانیزه
  • رنگ بدنه بادوام و ضد زنگ و خوردگی
  • مصرف بهینه سوخت
  • ایمنی بالا

آبگرمکن برقی ایستاده

آبگرمکن برقی ایستاده معمولا دارای ابعاد بزرگتری از مدل دیواری است. این مدل برای آشپزخانه‌ها یا محیط‌هایی که فضای زیادی دارند، مناسب است. توان حراراتی آبگرمکن برقی ایستاده معمولا برابر با مدل دیواری یا از آن بیشتر است. این سیستم گرمایشی مجهز به شیر کنترل است و ترموستات تعبیه شده در آن حرارت و گرما را تنظیم و کنترل می‌‌کند. تغییر دمای آن بین ۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد است و این حرارت توسط ترموستات به طور خودکار کنترل می‌شود.

آبگرمکن برقی ایستاده دارای المنت‌های حرارتی است. جنس بدنه آن استیل و مخزن‌های آب هم لعاب کاری شده‌اند. لعاب مخزن از خوردگی و پوسیدگی آن در مجاورت رطوبت و آب جلوگیری می‌کند. نکته‌ای که در نگهداری از آن باید توجه کنید این است که توموستات یا قطعات آبگرمکن در مجاورت آب و رطوبت نباشند. همچنین بهتر است این دستگاه در فضاهای کوچک و بسته مثل سرویس بهداشتی یا رختکن نصب نشود.

اجاق گاز رومیزی یا صفحه ای

اجاق گاز وسیله‌ای ضروری برای پخت و پز است. این وسیله جزو ضروری‌ترین لوازم خانگی و به‌خصوص آشپزخانه است. اجاق گازها در مدل‌ها و طرح‌های مختلفی تولید و عرضه می‌شوند. سه تا از محبوب‌ترین مدل‌های اجاق گاز عبارتند از مدل صفحه‌ای یا رومیزی، مدل فردار، مدل مبله یا کابینتی.

اجاق گاز رومیزی یا صفحه‌ای جزو کوچک‌ترین و سبک‌ترین مدل‌های اجاق گاز است. البته اجاق‌های تک شعله و کوچک‌تر هم وجود دارند ولی در میان اجاق‌های چند شعله و کاربردی، این مدل جزو کوچک‌ترین‌هاست. از این رو، این اجاق چندان جاگیر نیست و در گوشه‌ای از آشپزخانه یا روی کابینت قرار می‌گیرد.

ویژگی‌ های اجاق گاز صفحه ای

اجاق گاز صفحه‌ای معمولا توکار هستند و روی کابینت و داخل آن جاساز می‌شوند. این نوع اجاق ظاهری بسیار زیبا و شیک دارد و زیبایی خاصی به آشپزخانه شما می‌بخشد. جنس بدنه شیشه‌ای، سرامیک یا استیل و یا تلفیقی از آنها علاوه بر زیبایی، مقاومت بالایی در برابر حرارت و دما ایجاد می‌کند.

مدل‌های جدید اجاق گازهای صفحه‌ای تفاوت زیادی از لحاظ زیبایی و طراحی با مدل‌های قدیمی دارد. جنس فلز یا مواد به کار رفته در اجاق‌های جدید بسیار زیبا و مرغوب‌تر هستند. معمولا جنس شبکه به کار رفته روی شعله‌های اجاق از جنس چدن است. این جنس مقاومت بالایی در برابر حرارت و گرما دارد و بادام‌تر از جنس‌های فلزی قدیمی است.

از جمله ویژگی‌ها و مزیت‌های دیگر اجاق گاز صفحه‌ای یا رومیزی عبارتند از:

  • برخورداری از سیستم ایمنی مرغوب و ترموکوپل
  • دارا بودن فندک خودکار
  • شیشه بدنه سکوریت
  • سرشعله ساباف
  • برخورداری از شیشه نشکن روگاز
  • نظافت و تمیزی آسان

تمام این مزیت‌ها شما را از کارکرد مطلوب و امن اجاق گاز صفحه‌ای یا رومیزی مطمئن می‌کند. یادتان نرود که حتما از برند معتبر و شناخته شده‌ای برای خرید یک اجاق گاز خوب و باکیفیت بهره بگیرید.

دسته بندی: بازرگانی, صنعت, کسب و کاربرچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد